Xinnix Deuren Zonder Kader

Innovatief & esthetisch

xinnix deuren zonder kader

Een Xinnex deur systeem zonder kader.

Een populaire innovatie in de wereld van de binnendeuren, zijn ongetwijfeld de Xinnix deuren zonder kader. Dit merk produceert namelijk zeer vernieuwende binnendeuren zonder omlijsting, die perfect kunnen worden gebruikt in combinatie met de gangbare deurelementen en daardoor heel makkelijk toepasbaar zijn bij nieuwbouw én renovatie. Xinnix deuren kunnen moeiteloos in het interieur worden geïntegreerd, zonder één enkele zichtbare scharnier, en zijn beschikbaar in het wit, maar ook als transparant of High Class model. Bovendien vindt u tussen de verschillende collecties zowel oplossingen voor draaideuren, brandwerende deuren als schuifdeuren. De deurframes worden direct plaatsbaar geleverd. Eén pakket bevat de voorgefreesde staanders met alle beslag. Het kopstuk vindt u terug in een tweede pakket, samen met alle benodigdheden voor de bevestiging.

De Xinnix collecties:

  • Collecties X40, X1, X2_40 en X2_45: Deze zijn de perfecte vervanger voor de traditionele draaideur. Het te gebruiken deursysteem is afhankelijk van de noodzaak voor een duwende of trekkende versie en de gewenste deurdikte. Elke collectie is echter bruikbaar voor zowel linkse als rechtse deurversies.
  • Collectie X40RF: Dit systeem hoort eigenlijk ook thuis in het rijtje van de draaideuren, maar werd specifiek ontworpen als oplossing voor de brandwerende deuren.
  • Collecties X5 en X6: Beide zijn schuifdeur- in plaats van draaideursystemen. De X5 collectie is echter bedoeld voor gebruik met gipsplaat, terwijl het X6 deursysteem perfect is om te plaatsen in combinatie met pleisterwanden.


Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte