Neves Maatwerk

aansluitend bij uw parket, deuren en trappen

neves maatwerk

Geïntegreerde scheidingswand tussen keuken en woonkamer.

Wanneer het aankomt op maatwerk, is Neves de steevaste partnerkeuze van Gebroeders Janssen. Wat uw noden ook zijn, Neves Belgium weet er niet alleen een prachtige oplossing voor te creëren, maar ook één die u toelaat om de beschikbare ruimtes optimaal in te delen en te benutten. Maatkasten, dressings op maat, schuifdeuren op maat, scheidingswanden of zelfs modul'in, het bedrijf weet perfect hoe het uw project zo optimaal mogelijk kan aanpakken. Bovendien laten de kasten op maat toe om elektrische voorzieningen zoals stopcontacten en elektriciteitskasten op een optimale manier in te werken, zodat deze niet langer uw prachtige interieur hoeven te ontsieren.

Hier geen standaardafmetingen.

Kiezen voor Neves, betekent dat u kiest voor kwalitatief maatwerk, met een brede keuze in kleuren en uitvoeringen. Geen standaardafmetingen hier, alle kasten, dressings, schuifdeuren en schuifdeuren worden 100% voor uw specifieke interieur vervaardigd en dit met de breedste keuze aan plaatmaterialen en plaatdiktes. Ook voor de afboordingen zal u versteld staan van het ruime assortiment dat Neves u kan bieden.

Modul'in.

De modul'in oplossing laat u dan weer toe om zelf het voorkomen van uw kast te gaan bepalen, zowel op het vlak van indeling, als op het vlak van de te gebruiken accessoires. Lades, garderobestangen, glazen leggers, ook hier is het aanbod enorm.

Service.

De korte leveringstermijnen en de vlotte service die Neves biedt, maakt het bedrijf voor Gebroeders Janssen de ideale partner voor alles wat maatwerk betreft.