Admonter Samengesteld Parket

Your Natural Floor. And More.

admonter samengesteld parket

Admonter samengeteld parket, private residentie te New York.

Admonter samengesteld parket is hoog kwalitatief parket, zowel 2 als 3 lagig, dat na 40 jaar nog steeds voortdurend wordt geoptimaliseerd. Met een ruime keuze uit meer dan 20 houtsoorten, meer dan 100 mogelijke kleuren en een breed gamma aan mogelijke afwerkingsmethoden, bieden Admonter vloeren voor elk wat wils. Welke keuze u ook maakt, de 8 Admonter productlijnen staan allen voor een natuurlijk design en topkwaliteit. Het Admonter certificaat biedt u trouwens gedurende 30 jaar de garantie.

Natuurlijk is het belangrijk om in een interieur te kunnen spelen met verschillende houten elementen, hetzij om alles op elkaar af te stemmen, hetzij om op de juiste plaatsen een mooi contrast te kunnen aanbrengen. Net daarom Admonter naast samengesteld parket, ook nog houten panelen, deurlijsten en plinten.

Admonter natuurlijke vloeren.

Admonter heeft respect voor hout, het warme natuurlijke product dat uw interieur de stijlvolle uitstraling geeft, die het verdient. De beste soorten hard- en zachthout worden dan ook gebruikt voor de vervaardiging van 8 verschillende productlijnen. Bent u op zoek naar een klassiek ogende vloer, of eerder een moderne designvloer? Of bent u gewonnen voor een XXLong plankenvloer? Admonter vloeren bieden u de keuze die uw woning verdient.

Lees ook Lamelparket vloeren vs. Duoplank parket.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte