Berry Alloc Laminaat

kwalitatief en milieuvriendelijk

berryalloc laminaat

Een Berry Alloc Orignal laminaatvloer.

Jarenlang is Berry Alloc, terecht, een gevestigde waarde in de wereld van de laminaatvloeren. Het merk onderscheidt zich niet alleen inzake duurzaamheid van het laminaat, dat probleemloos kan worden gebruikt in woningen, winkels, restaurants en scholen, maar zet zich ook sterk in voor het milieu. De bekroning met het PEFC label, garantie voor producten die worden gewonnen uit duurzaam onderhouden bossen, toont dit eens te meer aan. Een laminaat leggen van Berry Alloc betekent dus een vloer stijlvol bekleden met respect voor het milieu.

Berry Alloc, laminaat op maat.

Berry Alloc weet dat elke klant heel specifieke wensen heeft en biedt daarom niet minder dan 11 collecties en 100 decors. Verschillende planklengtes en houtsoorten, verrassende combinaties met uiteenlopende afwerkingen, kleuren en accessoires garanderen ongebreidelde creativiteit bij het kiezen van uw laminaat. 
Vochtproblemen? Hierop biedt de Riviera HydroPlus collectie het antwoord. De speciale, waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat uw laminaatvloer niet wordt aangetast door water of vochtplekken.

Laminaat leggen met gemak.

Het gepatenteerde BerryLOC systeem laat toe dat laminaatvloeren zonder moeite worden geplaatst. Meer nog: lijm, hamer en slagblok zijn allemaal overbodig bij het leggen van uw BerryAlloc laminaat. Maak u echter geen zorgen, de planken zitten muurvast. U loopt dus geen enkel risico dat deze zullen gaan bewegen.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte