Brotherwood

Natural Hardwood Flooring

brotherwood

Een verouderde parketvloer uit de Brotherwood Oldline Collectie.

Brotherwood is een recente toevoeging aan het assortiment verouderde en traditionele houten vloeren bij Gebroeders Janssen. Brotherwood staat voor een doorgedreven passie voor hout en toonaangevende elegantie binnen een segment dat steeds meer in opmars is, zowel in klassieke als moderne interieurs in huis, kantoor en horeca.

Brotherwood Oldline.

Die passie voor het hout vertaalt zich het best in de Brotherwood Oldline collectie, de eerste die het merk op de markt brengt. De verouderde houten vloeren van de Oldline collectie zijn allemaal gekenmerkt door een eigenzinnig en subtiel karakter. Dat heeft veel te maken met de keuze voor uitsluitend Europese eik. Dat edele hout wordt bewerkt met verschillende technieken, zoals getrommelde veroudering, maar ook zaagkant en andere methodes. Dankzij de verschillende vormen waarin de natuur die ter beschikking stelt, ontstaan vier even originele als exclusieve thema's die aan de verouderde vloeren van Brotherwood hun eigenzinnig cachet geven. Naast de Oldline collectie brengt Brotherwood zopas ook nog een traditionele collectie op de markt, Brotherwood Classic genaamd.

Keuze uit 4 sorteringen.

Zo is het eerste keus eikenhout er voor wie voor een vrijwel foutloze en noestvrije parket opteert. Het Rustiek Light hout, heeft op enkele plaatsen noesten, terwijl er in vrijwel iedere plank van Rustiek Heavy hout wel een noest zit. Voor wie kiest voor een doorleefde en uitgesproken natuurlijke parketvloer, is er een het robuust-rustiek hout. Bij dat type zijn de noesten soms zo groot en open dat het mogelijk is door een plank heen te kijken. Wel bestaat de mogelijkheid om de open noesten met vloeibaar hout te vullen. Dankzij de bijzondere kenmerken is robuust-rustiek eik uitzonderlijk geschikt voor wie aan zijn interieur een landelijke uitstraling wil geven.
De verouderde parketvloeren van de Brotherwood Oldline collectie staan voor tijdloze elegantie en vloeren vol karakter en traditie. Alle voordelen van een verouderde houten vloer, zoals een groot authenticiteitsgevoel, een grote duurzaamheid en bijna eindeloze combinatiemogelijkheden met zowel klassieke als moderne interieurelementen, krijgt u er gratis bij. 

Zowel in massief als half-massief.

De verouderde traditionele houten parketvloeren van Brotherwood zijn verkrijgbaar in zowel massieve als half-massieve vorm. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie, prijsoffertes of verdere mogelijkheden van uw Brotherwood houten vloer.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte