Collstrop Home Parket

Parket zonder zorgen

collstrop home parket

Collstrop Home, een afgewerkte vloer uit de Loft Collectie.

Wie kiest voor Collstrop parket, kiest voor ervaring. Het merk maakt namelijk deel uit van de houtgroep Cras, een houthandel die zich reeds sinds 1878 specialiseert in de vervaardiging van hoogwaardige houtmaterialen en dit op een milieuvriendelijke manier. Met een Collstrop parketvloer kan u er zeker van zijn, dat de productie van uw parket hand in hand gaat met een duurzaam bosbeheer.

Parketvloeren volgens de regels van de kunst.

Van de vervaardiging van de massieve (of half-massieve) parketvloeren tot de plaatsing ervan, Collstrop Home is de naam waaronder dit ervaren merkt ervoor zorgt dat u gelukkig bent met de vloer waarop u loopt.

Collstrop Home parket: keuze is koning.

Naast een brede waaier aan half-massieve parketvloeren, heeft Collstrop ook een breed gamma aan massieve parketvarianten, zoals traditioneel parket en verouderd parket.
Bovendien heeft elke variant verschillende lijnen, waardoor het bijna onmogelijk wordt om uw gading niet te vinden in het assortiment Collstrop parketvloeren. Liefhebbers van het traditioneel parket kunnen hun hartje ophalen met de French Collection (Franse Eik) of de Exotic Collection (met onder andere Afzelia, Iroko en Jotoba). Op zoek naar iets dat net dat tikkeltje anders is? Bekijk dan zeker ook de Mosaic Collection (Eiken mozaïek patronen). De Collstrop parketvloeren hebben echt voor elk wat wils.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte