Hakwood Duoplank

Kwalitatief samengesteld parket

hakwood duoplank

Een Hakwood duoplank parketvloer.

Hakwood is een bedrijf dat zich reeds sinds 1979 toelegt op de productie van kwalitatief samengesteld parket en deze markt heeft ingepalmd met de Duoplank. Deze  vloeroplossing is typisch voor Hakwood, dat zich specialiseert in brede, lange vloerplanken en intussen gerenommeerd is voor de kwaliteit ervan. 
 
De kwaliteit het samengesteld parket is het resultaat van de structuur van de plank, die specifiek werd uitgedacht om zaken zoals krimpen, verbuigen en opzwellen te vermijden. Hiervoor wordt het Hakwood parket aan de onderzijde voorzien van een 14mm dikke, waterdichte, multiplexlaag, terwijl aan de bovenzijde een 6mm dikke hardhouten toplaag wordt aangebracht.

3 Duoplank collecties.

  • Era Line: Deze Duoplank collectie heeft een aantrekkelijk, klassiek uitzicht en een natuurlijke olie-afwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Old World Line: Europese Eik met een authentieke textuur, die met hand wordt gehouwen, uit gerecycleerd hout in de laatste trendkleuren en wordt afgewerkt met oliën, dat is de Old World Line collectie.
  • Sierra Line: Authentiek en subtiel, met een opvallende textuur en rijke kleuring, dat is de Duoplank Sierra Line.

Hakwood samengesteld parket, vervaardigd met houtsoorten als Europese of Amerikaanse Eik, Black Walnut, Iroko, Merbau, Teak, Afzelia Doussié en Afrormosia, is perfect bruikbaar in combinatie met vloerverwarming. Om optimaal resultaat te bekomen wordt wel aangeraden het parket vast te lijmen.
 
Lees ook Lamelparket vloeren vs. Duoplank parket.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte