Hertog Houten Vloeren

verouderen tot kunst verheven 

hertog houten vloeren

Hertog houten vloeren, de specialist in verouderingstechnieken.

De specialist in verouderingstechnieken.

Je kan Hertog Houten Vloeren met recht en rede dé specialist bij uitstek van de verouderde eikenhouten vloeren noemen. Geen enkele techniek om een klassieke eiken vloer tot een pareltje met een verouderd uitzicht om te toveren is het bedrijf vreemd. Trommelen, schrapen of zagen, bij de specialisten van Hertog Vloeren krijgt ook uw vloer een monumentale uitstraling. Daarvoor kiest Hertog Vloeren al jaren voor een beproefd en goedgekeurd recept met amper twee ingrediënten: alleen de beste eikenhouten vloeren en een ambachtelijk verouderingsproces. 

Houten vloeren om op te leven.

De houten vloeren zijn gemaakt om op te leven, maar ook om op te werken. In een woning brengen ze sfeer, karakter en warmte in een interieur. In een handelspand, kantoorgebouw of horecazaak doen ze zelfs nog meer. Intensief loopverkeer in combinatie met het juiste onderhoud en een hoge gebruiksvriendelijkheid geeft het verouderde eikenhout een steeds sprekender patin. De schitterende akoestiek krijgt u er gratis bij. 


De verouderde eikenhouten vloeren van Hertog Houten Vloeren komen in vele uitvoeringen,  kleurschakeringen en legpatronen. Van stoere brede plank tot kleiner mozaïek in verschillende motieven en sorteringen.

Hertog's renaissance collectie.

Met al zijn verouderde vloeren illustreert Hertog Houten Vloeren haar grote expertise, kennis en permanente drang naar innovatie. Al dat goede en meer brengt het bedrijf samen in de uitzonderlijke Collectie Renaissance. De namen van de exclusieve en adembenemende verouderingen verwijzen naar de befaamde kunstenaars en prominente kunststeden uit dit fascinerende tijdperk.



Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte