Kährs Fineer en Lamelparket

Schoonheid met een geweten

kahrs fineer lamelparket

Een unieke Kährs lamelparketvloer uit de Elegance collection.

Met het credo “Schoonheid met een geweten” laat het Zweedse merk Kährs geen twijfel bestaan over de waarden waar het voor staat. Of u nu opteert voor het Kährs lamelparket of voor het fineerparket, elke vloer wordt ontwikkeld met het milieu in gedachten. Bovendien bieden de  samengestelde vloeren van Kährs, gepatenteerd sinds 1941, de schoonheid en kwaliteit waarmee u uw interieur graag zal sieren. De 30 jaren garantie die u krijgt op alle Kährs vloeren met een dikte van 15 mm is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Een uitgebreide keuze in samengestelde vloeren.

Het Kährs meerlagig en fineerparket is beschikbaar in 4 verschillende collecties, met diktes die variëren tussen 7 en 20mm en die elk een hele waaier aan prachtige vloeren omvatten:

  • Kährs Supreme: Exclusieve lamelparketvloeren met een hardhout laag van Eik, Walnut en Maple, die met de hand werden vervaardigd en op die manier een prachtige, unieke uitstraling hebben. De diktes variëren tussen 15 en 20mm.
  • Kährs Original: De collectie van lamelparketvloeren waarmee het allemaal begon en die intussen wereldwijd bekend is omwille van de uitmuntende kwaliteit. De Kährs Original collecties zijn verkrijgbaar in tal van houtsoorten en hebben een eerder klassieke, Scandinavische uitstraling.
  • Kährs Spirit: Met een dikte van 10mm is dit de dunste samengestelde vloerencollectie van het bedrijf, verkrijgbaar in een grote waaier van houtsoorten en kleuren. De speciaal ontwikkelde afwerking behoudt zijn glans en uitstraling gedurende heel wat jaren, waardoor u er, ondanks de geringe dikte, lang van kan genieten.
  • Kährs Linnea: Deze collectie van fineerparket heeft een dikte van 7mm en werd ontworpen om zowel mooi als praktisch te zijn. Makkelijk te plaatsen en te onderhouden, met een uitgebreide keuze waar het design betreft. Niet moeilijk dat de Kährs Linnea collectie hoog aangeprezen staat bij tal van interieurontwerpers.


Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte