Meister Parket

Lamel, Fineer, laminaat & kurkvloeren

meister parket

Degelijk Meister lamelparket.

In 1930 gestart als kleine timmermanszaak, groeide Meister sindsdien, dankzij expertise, meesterschap en innovatie, uit tot één van de grootste spelers in zijn markt. Het Duitse bedrijf biedt intussen oplossingen voor zowel vloeren, muren als plafonds en doet dit met het grootste respect voor de natuur, bijvoorbeeld door geen gebruik te maken van tropische houtsoorten.

Meister samengesteld parket.

Meister parket is een begrip in de wereld van parketvloeren en wordt onderverdeeld in 3 collecties, die elk een enorm aanbod in zich hebben:

  • Plank Flooring: Een collectie natuurlijk aandoende parketvloeren, die de schoonheid van het hout tot zijn recht laten komen. De processen waarmee Meister de planken afwerkt, geven aan elke parketvloer een uniek karakter.
  • Strip Flooring: Deze collectie laat een variatie aan patronen toe, van visgraatmotief tot historisch parket, een patroon waarbij wordt gewerkt met 3 verschillende striplengtes. Het patroon waarbij planken van 1m20 worden gebruikt, laat het houten oppervlak het best tot zijn recht komen.
  • Flooring Classic: Het klassiek ogende Meister samengesteld parket. Verschillende lengtes, breedtes en afwerkingen zorgen voor een meesterlijke parketvloer.

Meister fineerparket.

Het Meister fineerparket biedt u een stevige vloer die tegen een stootje kan. De sterke HDF middenlaag, gecombineerd met de dunne laag echt houtfineer, zorgt niet alleen voor een hoge impactresistentie, maar geeft het Meister ook de mogelijkheid om speciale houtsoorten op te nemen in het gamma van het fineerparket. U vindt niet alleen Eik, Es en Walnut in de collectie fineerparket, maar ook Appelboom en Pruimelaar. De gebruikte vernislaag is natuurlijk milieuvriendelijk. Bezoek onze fineerparket pagina voor meer info over fineerparket.

Meister laminaat.

Het Meister laminaat gamma is minstens even uitgebreid als het aanbod qua samengesteld parket en u ontdekt hier algauw dezelfde collecties, uitgebreid met een reeks speciale formaten. Meister laminaat staat garant voor authentieke uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Doordat het laminaat geen echt houten toplaag heeft, vindt u tussen de Meister laminaatvloeren wel die exotische houteffecten terug, die bij het samengesteld parket niet worden aangeboden. Bovendien kan u bij bijna elke Meister laminaatvloer opteren voor de geïntegreerde geluidsisolatie. Bezoek onze laminaat pagina voor meer info over laminaat

Meister kurkvloeren.

Met de ecologische gedachte van Meister in het hoofd, is het niet te verwonderen dat deze houtreus ook kurkvloeren in het gamma heeft opgenomen. Visueel aantrekkelijk, een aangename warmte om op rond te lopen en een extreme flexibiliteit, deze eigenschappen maken Meister kurkvloeren een ideale vloerbedekking voor uw woning. Het duurzame loopoppervlak zorgt er bovendien voor dat de kurkvloeren ook geschikt zijn voor commerciële ruimtes.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte