Par-ky Fineerparket

superieur parket voor ieders budget

par-ky fineerparket

Fineerparket uit de Par-ky Lounge collectie.

Par-ky biedt kwalitatieve fineerparketvloeren, die makkelijk te plaatsen en te onderhouden zijn. Bovendien is Par-ky de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar goedkope parketvloeren.

Het Par-ky fineerparket aanbod.

Wie op zoek is naar een mooi en kwalitatief fineerparket, vindt zijn gading bij de 4 Par-ky collecties:

  • Par-ky Deluxe: Dit paradepaardje is niet alleen sterk, mooi én milieuvriendelijk, het biedt bovendien enkel superieure kwaliteit inzake houtdesign. Lange, brede planken, voorzien van een diepe V-groef, met stil loopgeluid, dat is Par-ky Deluxe.
  • Par-ky Lounge: Wilt u fineerparket plaatsen in een veelbelopen ruimte? Dan is Par-ky lounge de perfecte oplossing. Korte, smalle planken, met kleine V-groef, maar stijlvol en oersterk, dat is Par-ky Lounge.
  • Par-ky Sound: Deze collectie specialiseert zich niet alleen in geluidsisolatie, maar ook in exclusieve houtsoorten aan een betaalbare prijs. De dunne toplaag van een fineerparket zorgt ervoor dat houtsoorten, onbetaalbaar bij een massief parket, wel mogelijk zijn bij de Par-ky Lounge, een lange plank met kleine V-groef.
  • Par-ky Pro: Goedkope parketvloeren zijn veelgevraagd. Met Par-ky Pro plaatst u fineerparket, aan de prijs van een laminaatvloer. Korte, brede planken van topkwaliteit in de populairste houtsoorten en aan de meest interessante prijzen, dat is Par-ky Pro.

De Uniclic klikverbinding zorgt ervoor dat elke Par-ky fineerparketvloer even snel en makkelijk kan worden geplaatst als een laminaatvloer, en dit zonder één druppel lijm. Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte