Planckaert Parket

eiken plankenvloeren in al hun schoonheid

plankaert parket

Een prachtige Planckaert parketvloer in Hotel De Spaenjerd te Ophoven.

Planckaert parket staat voor eiken plankenvloeren van de hoogste kwaliteit. Deze houtsoort is niet alleen een streling voor het oog, ook kwalitatief is een Planckaert parketvloer hoogstaand. Het eindresultaat is altijd een stijlvolle, warme vloer die bovendien ook heel makkelijk te plaatsen, te bewerken en te onderhouden is.

Planckaert parket, ook voor grote maten.

Bij Planckaert parketvloeren weet men dat elke ruimte een eigen inrichting vraagt en een traditionele parketvloer met standaard afmetingen, de sfeer van de kamer niet altijd recht doet. Daarom biedt deze fabrikant van traditionele plankenvloeren ook extra bredere varianten, tot wel 30 cm plankbreedte. Ziet u het groter? Dan wordt uw Planckaert parketvloer op maat gezaagd volgens uw wensen.

Resultaat van ambachtelijk vakmanschap.

Het fabriceren van parketvloeren is niet zomaar enkele planken op de juiste breedte zagen. Bij Planckaert parket houdt men dan ook vast aan een ambachtelijke productiewijze. Dit houdt in dat het verzaagde eikenhout 6 maanden te drogen wordt gelegd in de open lucht. Vervolgens zetten de planken van de toekomstige parketvloer hun reis verder en wordt de vochtigheidsgraad, met behulp van droogkamers, teruggebracht tot 9 à 10%.
Al dit vakmanschap resulteert uiteindelijk in eiken parketvloeren die niet alleen mooi, maar ook praktisch onverslijtbaar zijn.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte