Twinson Terrasplanken

duurzaam & onderhoudsvriendelijk

twinson terrasplanken

Speels genieten met een Twinson houten terras

Indien u op zoek bent naar een mooi en praktisch terras, dan zijn de Twinson terrasplanken van Deceuninck zonder twijfel een goede optie. Deze revolutionaire planken, vervaardigd uit hout en PVC, combineren de natuurlijke, warme uitstraling van een houten terras met duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, wat toch belangrijke aspecten zijn voor terrasvloeren.

Twinson Terrace

Het maakt niet uit waarvoor u een buitenvloerbedekking wil gaan gebruiken, een terras, een tuinpad, een vijverboord of zelfs een zwembadrand, met het onderhoudsvriendelijke Twinson Terrace plaatst u deze in een handomdraai. Doordat de planken aan beide zijden een ander profiel hebben, kan u bovendien kiezen voor een fijne of grove geribbelde structuur. De geborstelde afwerking en anti-slip groeven, zorgen voor stijl, comfort en veiligheid.
Een Twinson Terrace plaatsen doet u simpelweg door de onderstructuur te plaatsen, de planken op de gewenste maat te zagen en vervolgens vast te klikken door middel van de verdoken bevestigingsclips, die zorgen voor een afstand van 4 mm tussen de planken. Een houten terras aanleggen kan onmogelijk makkelijker dan dit. Als afwerking kan u altijd opteren voor de Twinson Terrace plint, die even makkelijk te monteren is, als de terrasplanken zelf.

Twinson Terrace+

Indien u enkel tevreden bent met het beste van het beste, dan vindt u in de Twinson Terrace+ uw oplossing. Waterbestendig, sterk, stijlvol en onderhoudsvriendelijk, dat zijn de kwaliteiten die u terugvindt in dit topproduct van Deceuninck. De splintervrije terrasplanken, met een golfvormig reliëf, hebben een zeer hoge slipresistentie en vormen als het ware een gesloten oppervlak. Doordat de profielen bovendien aaneensluiten met een zigzag vorm, hoeft u zich evenmin zorgen te maken dat kleine voorwerpen tussen de planken zouden verdwijnen.
Natuurlijk is ook Twinson Terrace+, dankzij het unieke “clip  and slide” systeem, zeer makkelijk te plaatsen. Bovendien laat dit montagesysteem toe om planken afzonderlijk te verwijderen en te vervangen.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte