Z-parket

Trendoverstijgende klasse.

z-parket

Z-parket, een parketvloer uit de betoverende X-collectie.

Z-parket profileert zich als een dynamisch Belgisch bedrijf dat voor haar klanten meer wil zijn dan een productiebedrijf dat kwalitatief hoogstaande parketvloeren op de markt brengt. Z-parket is een concept van planken vloeren dat trends wil overstijgen en gebruiksgemak in ieder interieur wil introduceren.
 
Daarvoor ontwikkelde Z-parket zelf een uniek afwerkingssysteem dat alle producten ieder afzonderlijk bijzonder maakt, maar ze ook allemaal een onmiskenbaar Z-gevoel meegeeft.

Z: dromen van verre reizen.

De Z-collectie, die parketvloeren tot leven laat komen dankzij tot de verbeelding sprekende namen van bruisende wereldsteden zoals New York, Havana en Santiago, een breed kleurenpallet in stijlvolle afwerkingsmogelijkheden. De trendy kleuren en de verwijzing naar steden die u doen dromen van verre reizen geven een moderne toets aan ieder eigentijds interieur.

X: klassiek Griekenland aan je voeten.

De X-collectie van Z-parket staat voor en hoge mate van authenticiteit, eenvoud en tijdloze elegantie en wordt gekenmerkt door een schitterend nieuw kleurengamma. Met namen die naar het klassieke Griekenland verwijzen zoals Melite, Delphi en Ithaka en met de stijlvolle afwerking en soberheid die alleen de grootste parketvloeren kenmerkt, brengt u een vleugje karakteristieke verfijning in uw interieur.

F: een exclusief fijnlijnig karakter.

Met de F-collectie oftwel de Fineline-collectie kiest u voor een gamma van de meest exclusieve kleuren die u in de parketvloerenwereld vindt. De fijne lijnen van de Fineline-collectie brengen de fascinerende wereld van de Z-collectie op een geheel andere manier tot leven. Mooi meegenomen is dat de Fineline parketvloeren van Z-parket een moderne toest geven aan gelijk welk eigentijds interieur.

M: een vloer voor elk budget.

Met de Multi-collectie kiest u voor een vloer voor elk budget, maar met de garantie van de eigentijdse klasse en kwaliteit van iedere andere vloer van Z-parket. De Multi-collectie staat voor natuurlijke kleuren voor nagenoeg iedere ruimte in uw woning, kantoor of zaak.

Ruime keuze aan mogelijkheden.

Z-Parket biedt u een keuze aan massief, halfmassief of lamelparket. Bovendien bieden de Z- en X-collectie u de mogelijkheid om te kiezen voor de magie van het unieke verouderingsproces en voorbehandeling die zelfs schuren overbodig maakt. Ook is er een uitgebreide keuze aan randartikelen zoals plinten, traptredes en zelfs bankjes en tafels.
 
Gebroeders Janssen is trots om zich een bevoorrecht partner van Z-parket te mogen noemen. Aarzel dan ook om ons vrijblijvend te contacteren voor een prijsofferte of meer informatie over de Z-parketvloer van uw keuze.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte