Maëstro Wandpanelen En Meer

feel one with your home

maëstro wandpanelen

De stijlvolle Maëstro Shinnoki fineerpanelen.

Nog iets meer hout.

Wanneer u begint met de afwerking van een bouw- of verbouwproject, komt u al snel tot de constatatie dat hout één van de belangrijkste materialen is, doorheen het volledige traject. Het begint natuurlijk bij de keuze van het parket en de binnendeuren. Hiermee houden de mogelijkheden van hout echter niet op. Ook voor lambriseringen, fineerpanelen, plafondpanelen en wandpanelen is het namelijk de ideale optie, om een natuurlijke warmte en stijlvolle uitstraling mee te geven aan uw klassevol interieur. En net op deze vlakken voelt Maëstro zich volledig thuis.

Maëstro in alles.

Depro Profiles, het familiebedrijf uit Komen dat het merk Maëstro fabriceert, specialiseert zich al jaren in de productie, innovatie en optimalisatie van ommantelde producten en krijgt hiervoor intussen de internationale erkenning, eigen aan een topproduct. Dat het bedrijf zelf ook volledig achter de kwaliteit van hun producten staat, toont het aan door als eerste in hun sector garantie te geven op de gefabriceerde artikelen. Afhankelijk van de productlijn krijg je namelijk niet minder dan 10-15 jaar garantie op artikelen uit het gamma:

  • Maëstro lambriseringen: Afgewerkt en gebruikslaar geleverd, maar perfect overschilderbaar. Hierdoor is het mogelijk om een lambrisering van de beste kwaliteit, toch die persoonlijke toets mee te geven, waardoor zij perfect past in het interieur van uw dromen.
  • Maëstro fineerpanelen: De trendy, natuurlijke en tijdloze eigenschappen van echt hout worden in de Maëstro by Shinnoki collectie prachtig tot uiting gebracht, wat u toestaat om uw eigen karakter en gevoel nog meer in uw interieur te verwerken. U hoeft bovendien geen technisch genie te zijn om de Maëstro fineerpanelen te bevestigen. Zowel de eenvoudige plaatsing, de duurzaamheid, als het eenvoudige onderhoud zorgen ervoor dat u uw keuze voor Maëstro niet zal betreuren.
  • Plafondpanelen: Van klassiek houtdecor tot de meest moderne inrichting, de Maëstro plafondpanelen geven u de beste oplossing voor uw interieur.
  • Wandpanelen: Van vintage uitstraling tot leatherlook, de Maëstro wandpanelen bieden het allemaal en vormen dus de perfecte afwerking voor uw interieur.


Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte