D'Hondt trappen

tijdloos functioneel

d'hondt trappen

Een elegante klassieke trap van D'Hondt.

Als u een trap kiest voor uw woning, dan wilt u een exemplaar dat niet alleen past in het interieur en functioneel is, maar ook stevig en duurzaam. Omdat Gebroeders Janssen deze visie met u deelt, werken wij samen met Trappen D'Hondt. Dit Oost-Vlaamse bedrijf specialiseert zich sinds 1912 in het verwerken van de beste materialen en het perfectioneren van de eigen collecties. Van ontwerp tot fabricatie, alles gebeurt in de D'Hondt ateliers, zagerij en droogovens. De vier collecties zorgen dan weer dat voor elk type woning, de gepaste trap kan worden voorzien.

D'Hondt trappencollecties:

  • Basic: Een collectie die zich focust op een sobere, maar functionele vormgeving en een intensief gebruik.
  • Classic: Gebruik van massieve materialen, dat is waar het bij deze collectie om draait. Het perfecte huwelijk tussen klassieke schoonheid en hedendaagse technologie.
  • Contempo: Al het mooiste wat de hedendaagse tijd te bieden heeft, gekoppeld aan de overduidelijke keuze voor het praktische.
  • Country: De perfecte fusie tussen de charmante country-uitstraling en het warme, huiselijke nestgevoel.

Wie zijn D'Hondt trappen laat plaatsen door een ervaren en gepassioneerd installateur, is verzekerd van een jarenlang genot. Gebroeders Janssen zal u hierbij graag van dienst zijn.