Bod’or Binnendeuren

BOD'OR BINNENDEUREN

creatief, estetisch en eigenwijs

Verregaande klasse

Op zoek gaat naar luxueuze, stijlvolle binnendeuren, treft u al gauw de naam bod'or. Deze Nederlandse fabrikant creëert -samen met ontwerpers als Piet Boon, Piet Hein Eek, Eric Kuster en Marcel Wolterinck- unieke collecties en slaagt er bovendien in een authentieke uitstraling te combineren met de modernste technieken en kwaliteitsnormen.

Het uitgebreide gamma inzake toebehoren -zoals garnituren, glas, plinten en architraven- zorgt ervoor dat, zowel voor de meest strakke, als de meest weelderige interieurs, probleemloos de juiste luxe binnendeur met de hand kan worden gemaakt. Welke uw wensen ook zijn, de bod'or deuren worden met passie voor u vervaardigd.

De bod'or collecties:

  • Classicisme: Weelderig, uitbundig en overvloedig zijn de kernwoorden die deze collectie klassieke stijldeuren het best beschrijven.
  • Hollandse stijl: Hier ligt de focus niet langer op de weelderigheid van de decoratie, maar wel op de authentieke uitstraling en de heldere lijnen van de binnendeuren.
  • Jaren 30: De minimalistische uitstraling van de jaren '30, met bijbehorende sfeer en kwaliteit, maar met de modernste technieken, dat is wat deze collectie kenmerkt.
  • Nieuw klassiek: Het kruispunt waar de ambachtelijke, de statige en de modern-klassieke deur elkaar ontmoeten en samensmelten tot een perfecte, eigentijdse binnendeur.
  • New Design: Deze bod'or deurencollectie combineert vernieuwende afmetingen van deurstijl en dorpel, met prachtige, hoge plinten.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662