Traprenovatie

TRAPRENOVATIE

een nieuwe trap in 1 dag

Een trap is sterk onderhevig aan slijtage en kan hierdoor veranderen in een bron van gêne en frustratie. Met de juiste keuze qua traprenovatie kan dit echter heel snel, proper en met een oogverblindend resultaat worden verholpen. Dat een trap renoveren met behulp van overzettreden bovendien ook nog eens heel betaalbaar is, zal u allicht ook als extra pluspunt beschouwen.

Traprenovatie in één dag, kan dat?

Welk soort trap u ook heeft, van gesloten tot open, of uit welk materiaal deze ook is vervaardigd, beton, ijzer of hout, met behulp van de unieke overzettreden van Gebr. Janssen kan u deze, in slechts 1 dag, renoveren tot een houten trap die uw stijlvolle interieur terug die oorspronkelijke luxe uitstraling geeft. Ook bordes, overloop, trapleuningen en trapwangen zijn natuurlijk perfect mee te nemen in uw traprenovatie. Om de prijs helemaal op uw maat te kunnen maken, heeft u voor de overzettreden keuze uit massief of samengesteld hout. U kan zelfs opteren voor High Pressure Laminate (HPL). Als kers op de taart krijgt u bovenop het professioneel renoveren van uw trap, ook nog eens 25 jaar garantie.

Ruime mogelijkheden

Wanneer u opteert voor het unieke traprenovatiesysteem uit Limburg, heeft u meer dan alleen een keuze tussen massief hout, samengesteld hout of HPL. Ook op het vlak van houtsoorten kan u uw trap renoveren volgens uw persoonlijke smaak. Eik, Beuken, Esdoorn, Essen, Jatoba, Mahonie, Merbau, Noten of Wengé, het kan allemaal.

Vindt u niet direct uw kleur tussen deze houtsoorten? Niet getreurd, uw houten traprenovatie laat zich zonder problemen afwerken met kleurenolie, die in iedere gewenste kleurentint verkrijgbaar is.

De mogelijkheden van dit unieke traprenovatie systeem stoppen hier echter niet. Het renoveren van een bestaande trap is namelijk ook het perfect moment om vroegere keuzes in vraag te stellen. Het bekleden van een betonnen trap, een open trap dicht maken, door de constructieve opbouw van de trede en het zo geheten alu-profiel is alles mogelijk. Door het standaard voorzien van een antislip rubber, wordt uw trap niet alleen opnieuw een streling voor het oog, maar neemt ook de veiligheid ervan aanzienlijk toe.