Boen parket

BOEN PARKET

duurzaamheid & sfeer sinds 1641

In de wereld van het massief parket is Boen ontegensprekelijk een wereldwijd vermaard merk. Weinig verbazingwekkend als u weet dat dit Scandinavische merk reeds sinds 1641 bezig is om op grandioze wijze kwaliteit en respect voor de natuur te combineren. Het resultaat, het Boen parket, is een duurzame houten vloer die warmte en sfeer brengt in al uw kamers. Doordat men bij Boen continu streeft naar het perfecte evenwicht tussen traditioneel vakmanschap en innovatieve, trendy elementen, kan u er van op aan dat deze parketvloeren hun plaats verdienen in elk interieur, hoe rustiek of modern ook.

Boen parketvloeren: de inspiratie van een merk wordt ware schoonheid in uw ruimtes

In het Boen parketgamma vindt u heel makkelijk uw weg tussen 5 verschillende collecties, met elk hun eigen specifieke eigenschappen:

  • Nordic Light: Deze collectie werd geïnspireerd door het prachtige Noorderlicht, een natuurlijk lichtspektakel, en is dan ook ideaal voor wie graag een extra lichte toets in het interieur wil. Vervaardigd uit lichtgekleurde houtsoorten, zoals es, berk en lichte eik, brengen de Nordic Light vloeren een pure en heldere touch in uw ruimtes.
  • Natural Feeling: Deze goudkleurige vloeren brengen een lichte, warme en continentale stijl met zich mee. Houtsoorten als kerselaar, rode eik en doussie verwennen uw ruimtes met hun warme, natuurlijke uitstraling.
  • Beautiful Shades: Wie eerder op zoek is naar een donker massief parket vindt in deze collectie gegarandeerd zijn gading. Met de exotische uitstraling van houtsoorten als walnoot, panga-panga en jatoba voelt elke dag aan als vakantie.
  • My Dreams: Deze collectie is perfect op maat van hen die het toch graag nog iets specialer hebben. Stonewash, chaletvloeren, patroonvloeren en eiken plankenvloeren, de mogelijkheden zijn enorm.
  • Maritime World: U houdt van het zeeleven en wil dat vrije gevoel dat u heeft op een boot mee naar huis brengen? Met de scheepsdekvloeren uit deze collectie, vervaardigd uit eik of jatoba, bent u alvast op goede weg.

 

Prachtig parket verdient de juiste afwerking

Welke afwerking u ook wenst, Boen parket kan u deze zeker bieden. Blinkend of mat, gelakt of geolied, het kan allemaal. Zelfs voor mensen met allergieën biedt het Boen gamma met de Ecoline oliebehandeling een perfecte oplossing. Voor wie houdt van “anders” adviseren wij om zeker ook eens de “gevlekte” afwerkingen te bekijken.

U wil graag vrijblijvend advies bij het kiezen van de juiste vloeren en afwerkingen voor uw kamers? Gebroeders Janssen is u graag van dienst.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662

ONDERHOUD VAN UW PARKET

voor een optimale duurzaamheid

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel