Haro Parket En Laminaatvloeren

HARO PARKET EN LAMINAATVLOEREN

duurzaam en solide vloeren

Een naam waar u in de wereld van het parket niet omheen kan is Haro. De fabrikant biedt zowel parketvloeren, laminaatvloeren als kurkvloeren aan, die allen één ding gemeenschappelijk hebben, hun sterke en duurzame kwaliteit. Bovendien krijgt u op uw Haro parket ook nog eens 30 jaar garantie.

Haro parket

Het Haro samengesteld parket is een begrip in de wereld van het lamelparket. Elk van de 3 lagen wordt dan ook met de grootste zorg bewerkt, waarna deze tot een kwalitatief Haro parketplank worden verenigd.

  • De toplaag: Met de nodige expertise wordt voor deze 3,5 mm dikke laag van het Haro parket enkel het beste hout geselecteerd.
  • De middenlaag: Een laag van sparrehouten lamellen die diagonaal op de toplaag worden aangebracht.
  • De onderlaag: Een zachthouten laag die in dezelfde richting als de toplaag wordt gelegd.
  • Isolatie: Om een beter geluidswerend effect te hebben en druk op de planken te verlichten, biedt Haro onderlagen in verschillende materialen, hetzij vast aan de planken, hetzij los in rollen.

Naast een lamelparket van topkwaliteit, is het Haro parket ook nog eens heel makkelijk te plaatsen dankzij het Top Connect systeem. U heeft geen enkel werktuig werktuig nodig, maar klikt de planken gewoon in elkaar vast. Uw parketvloer zal muurvast geplaatst zijn, maar kan toch heel eenvoudig terug worden verwijderd, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen.

Haro laminaat

Reeds meer dan 25 jaar zijn de Haro laminaatvloeren een echt succesverhaal. Dit is enerzijds dankzij het feit dat de houtprints op het kliklaminaat bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout, maar ook door de technische expertise waarmee de Haro laminaatvloeren worden vervaardigd. Niet minder dan 5 lagen zorgen voor de topkwaliteit en duurzaamheid waarvoor het Haro kliklaminaat intussen gekend staan:

  • De toplaag of afwerkingslaag bestaat uit Corundum, een mineraal dat qua hardheid enkel in diamant zijn meerdere moet erkennen. Deze laag zorgt voor een verhoogde duurzaamheid van de houten laminaatvloeren.
  • De houtprint wordt vervaardigd met een specifieke 4-kleuren printmethode die, gecombineerd met het speciale papier waarop het wordt geprint, zorgt voor het diepte-effect en de intense kleuring, die zo typisch zijn voor de Haro laminaatvloeren. Het papier wordt voor het printen gedrenkt in een melanine hars, waardoor het bovendien ook waterafstotend wordt.
  • De derde laag in een Haro laminaat is de aquaResist, waarvoor een speciale vochtbestendige HDF E1 spaanplaat wordt gebruikt.
  • Haro parketvloeren hebben een stabilisatielaminaat als vierde laag. Deze wordt vervaardigd uit een met hars geïmpregneerd papier en doet dienst als tegengewicht voor de druk die de toplaag moet ondergaan. Bovendien zorgt het ervoor dat de spaanplaat niet gaat buigen door vochtopname aan de onderzijde van de plank.
  • De vijfde laag bij Haro laminaatvloeren is optioneel en is eigenlijk een extra isolatielaag, Silent Pro genaamd. Indien u uw Haro kliklaminaat wil gebruiken in combinatie met vloerverwarming kan u als extra isolatielaag kiezen voor de Silent CT technologie, een zelfklevende strip die aan de onderzijde van de laminaatplanken wordt bevestigd.

Haro kurkvloeren

Haro draagt de natuur in het hart. Dit doet het echter niet alleen door te kiezen voor een verantwoord houtbeleid, maar ook door het aanbieden van kurkvloeren. Kurk is uiteindelijk een 100% recycleerbaar materiaal en bij het oogsten ervan hoeft geen boom te  sneuvelen. Haro kurkvloeren worden geproduceerd met kurk van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit Portugal.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662