Quick-Step Laminaat

QUICK-STEP LAMINAAT

deugdelijkheid & diversiteit

Net zoals de naam Quick-Step in de wielerwereld staat voor topprestaties, is ook Quick-Step laminaat synoniem voor kwaliteit en diversiteit. Of u nu op zoek bent naar planken of tegels, landhuisdelen of smalle planken, een moderne of een klassieke vloerbedekking met of zonder V-groef, de Quick-Step laminaatvloeren bieden voor elke wens de perfecte oplossing. Koppel hieraan de 8 verschillende stijlen en de uitgebreide kleurenkeuze en dat dit merk u gegarandeerd de laminaatvloeren van uw dromen kan bieden.
Quick-Step steekt bovendien jaarlijks zoveel research, energie en toewijding in een blijvende ontwikkeling en verbetering van de laminaatvloeren, dat het gedurende 20-25 jaar garant durft te staan voor de levensduur en het genot van uw laminaatvloeren.

Quick-step laminaat leggen

Niet alleen de levensduur en schoonheid van het laminaat zijn bepalend voor de kwaliteit van de vloer. Wanneer u kiest voor laminaatvloeren, verwacht u ook een gemakkelijk systeem voor de plaatsing ervan. Met het Quick-Step Uniclic systeem is ook dit aspect perfect onder controle. De kliksystemen, uitgefreesd in de kernplaat zelf, zorgen er niet alleen voor dat het plaatsen van de laminaatvloeren snel en handig verloopt, het biedt bovendien een buitengewone treksterkte.

Voor meer info omtrent Quick-step bezoek hun hier website.
Lees ook onze algemene info pagina inzake laminaat.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662