Chambres b’Hôtes

CHAMBRES B'HOTES

luxe, comfort en culinaire verwennerij

Een aantal jaren geleden werd de wens om op het water te wonen te groot voor Jan en Hilde en besloten zij een uit 1964 daterend vrachtschip om te toveren tot een unieke Bed & Breakfast, gelegen op het Hasseltse Albertkanaal.

Om hun project te laten slagen en het interieur van het vrachtschip om te toveren in een stijlvol verblijf, met een sterke focus op luxe, comfort en culinaire verwennerij, werd beroep gedaan op architect Vittorio Simoni. Het was deze laatste die aan het ondernemende koppel aanraadde de vloer van het woongedeelte te bekleden met di Legno verouderde parketvloeren, een verouderde eiken vloer die perfect aansluit bij de luxueuze uitstraling waar Jan en Hilde zo van houden. Wie in België op zoek gaat naar di Legno, komt natuurlijk al gauw uit bij de Gebroeders Janssen, de grootste verdeler van dit exquise merk in de Benelux. Al gauw was het uitzonderlijke vrachtschip voorzien van niet minder dan 120m2 di Legno TRI GF OD 15, die met behulp van speciale lijm op de fermacelplaten werd bevestigd, na deze eerst te hebben opgeschuurd en voorzien van een primer om optimale hechting te bekomen.

Dat het eindresultaat mag gezien worden, kan u voor zichzelf zien op onderstaande foto's. Onder de indruk en voelt u de zin groeien om het luxueuze comfort van deze Chambres b'Hôtes voor uzelf te ontdekken, neem dan gerust eens een kijkje op www.chambresbhotes.be. Wij wensen u alvast een ontspannend verblijf toe.

Spreken de di Legno verouderde eiken vloeren u ook aan en wil u graag meer informatie om ook uw interieur die stijlvolle uitstraling mee te geven, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Elk van onze experts zal u graag bijstaan met de deskundigheid, eigen aan onze dienstverlening, en dit van concept tot plaatsing.