Trappen

TRAPPEN

Nostalgisch, modern, tijdloos of klassiek: bij Gebroeders Janssen kunt u terrecht voor verschillende soorten en stijlen deuren. Wij hebben een uitgebreid assortiment deuren, waarmee u al u binnendeuren kunt vervangen; zo vinden we altijd een deur die past in uw interieur.

Van binnendeuren tot schuifdeuren en zelfs deuren zonder omlijsting. Bij ons kunt u terecht voor al uw deuren.

Houten trappen

Beton trap bekleden

Plan een afspraak

WAAROM KIEST U VOOR GEBROEDERS JANSSEN?

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

WAT IS DE JUISTE PARKETVLOER VOOR U?

Parketvloeren zijn er in alle soorten en maten. Maar wat is nu de mooiste parketvloer voor uw woning?
Dat ligt uiteraard aan uw persoonlijke smaak, maar ook lichtinval, kunstmatige verlichting, kleuren van uw meubels en wanden zijn allemaal van invloed op hoe uw vloer tot uiting komt. De beste keuze voor uw nieuwe vloer maakt u daarom in uw eigen huis.

Wij komen vrijblijvend bij u langs met voorbeeldstalen en deskundig advies. We meten uw vloer gratis in, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien. Interesse?

ASSORTIMENT

Gebroeders Janssen biedt een uitgebreid assortiment houten parketvloeren van A-merken tegen scherpe. Alle parketvloeren uit ons assortiment zijn opgebouwd uit een duoplank van 13 mm dik. De multiplex die verlijmd is met een hardhouten toplaag is van een degelijke berkenhoutsoort (9 mm. dik). Een erg goede kwaliteit hout dat zich onderscheidt t.o.v. mindere houtsoorten. De 4 mm. hardhouten toplaag is een eiken- of teaksoort.

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP! +32 (0)89 701 662