Skantrae Binnendeuren

kwaliteitsdeuren met karakter

skantrae binnendeuren

Degelijke binnendeuren uit de Skaentrae Orignal collectie.

Meer dan 30-jaar topkwaliteit.

Gebroeders Janssen wil u altijd graag de allerbeste merken kunnen aanbieden. Als we het dan hebben over de binnendeuren, betekent dit dat een producent als Skantrae niet in het gamma mag ontbreken. Dit bedrijf uit Zevenaar fabriceert al meer dan 30 jaar deuren van topkwaliteit, voor België en Nederland, en zag zich van 2008 tot en met 2011 opgenomen in de lijst van de 50 best geleide Nederlandse bedrijven. Deze erkenning wordt het bedrijf onder andere toegekend omwille van hun continue focus om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Dit zowel op vlak binnendeuren, buitendeuren als toebehoren. Het spreekt voor zich dat zij dezelfde eisen stellen aan de dealers, via dewelke hun deuren uiteindelijk worden verkocht en geïnstalleerd. Skantrae binnendeuren worden dan ook enkel verdeeld via gerenommeerde deurenfabrikanten, die niet alleen de nodige expertise hebben opgebouwd in de productie van binnen- en buitendeuren, maar bovendien de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen bieden aan hun klanten.

What's in a name ?

Skantrae, een naam die ontstaan is door het samensmelten van de de woorden Skandinavië en Trae (Deens voor hout), voelt zich nauw verwant met het imago van superieure kwaliteit, eigen aan de Scandinavische houtindustrie. Het bedrijf doet dan ook alles om voortdurend de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De productie van elke deur gebeurt volledig in eigen huis, waar kost nog moeite wordt gespaard, om onophoudelijk de nodige innovatie en optimalisatie te voorzien. Bovendien worden ook de allerlaatste interieur- en bouwtrends op de voet gevolgd en worden, waar nodig, nieuwe collecties voorzien. Het resultaat zijn niet alleen binnendeuren, maar ook voor- en achterdeuren, waarmee aan elk interieur de gewenste meerwaarde kan worden gegeven.

Skantae's ruime aanbod.

Welk type deur u ook in gedachten heeft, stompe deuren, dubbele deuren of ensuite deuren, u vindt het gegarandeerd terug in de Skantrae collectie. Vanzelfsprekend heeft u bovendien de keuze uit zowel massieve deuren als MDF-deuren en zijn deze niet alleen geschikt voor woonruimtes. Ook voor alle oplossingen inzake keuken-, badkamer-, slaapkamer- of zelfs kastdeuren.

Alle toebehoren.

Skantrae, dat is niet alleen topkwaliteit en keuze inzake binnen- en buitendeuren. Ook alle toebehoren, zoals glas, architraven, deurbeslag, plinten en lambriseringen kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Vraagt uw droomdeur om specifiek freeswerk voor meerpuntssluitingen, een brievenbus of welke andere reden dan ook? Het Skantrae magazijn is voorzien van de meest vooruitstrevende CNC-apparatuur, zodat elke deur perfect volgens de specificaties kan worden uitgestuurd.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte