Houten trappen

Houten trappen

op maat en passend in uw interieur

Een huis is al lang niet meer enkel een thuis, maar ook een plaats om in sfeer familie, vrienden en kennissen te ontvangen. Redenen te over dus om ervoor te zorgen dat de kamers niet alleen sfeer- maar ook stijlvol zijn, zodat men iedereen vol trots van het interieur kan laten genieten. De keuze van de juiste trap kan zeker helpen dit doel te bereiken. Architecten zien dit reeds geruime tijd in en maken handig gebruik van de trap als onderdeel van de woninginrichting. Natuurlijk kan u uw trap wegwerken, zodat deze zo weinig mogelijk in het oog springt, maar heeft u reeds overwogen deze echt een prominente plaats in uw woning te geven? Zeker wanneer u opteert voor de natuurlijke warmte van een houten trap, is de meerwaarde voor de sfeer en beleving van uw interieur niet te onderschatten.

De juiste houten trap voor uw woning

Bij het bouwen of verbouwen is het zeer belangrijk om even na te denken over de functie en looprichting die u aan uw trap wil meegeven.

 

  • Wordt deze puur functioneel en moet deze worden weggewerkt of wil u net dat de trap een aandachtstrekker wordt in één van de leefruimtes?
  • Gaat uw voorkeur uit naar een wenteltrap, een steektrap, een open trap of een ingesloten trap?
  • Bent u op zoek naar een trappenmakerij die voor u de perfecte, houten trappen op maat maakt of heeft u eerder nood aan een traprenovatie?
  • Wenst u uw oude trap te vervangen of bent u op zoek naar specialisten die op ingenieuze wijze uw betonnen trap bekleden met hout?
  • Wil u graag de perfecte, bijpassende balustrades, bordessen of overlopen?

Gebroeders Janssen heeft intussen 35 jaar ervaring in de vakkundige plaatsing van houten trappen. Geen enkel houtsoort is onmogelijk en alle projecten worden vakkundig afgewerkt, van grootste wenteltrap tot de eenvoudigste zoldertrap.