Deuren zonder omlijsting

DEUREN ZONDER OMLIJSTING

Sinds de introductie van de frameless doors, kennen deze unieke binnendeuren een enorm succes. Xinnix, het merk dat de ontdekking van de deuren zonder omlijsting op zijn naam mag schrijven, blijft het populairst, maar ook andere merken, zoals Skantrae en Dierick, bieden intussen gelijkaardige deursystemen aan.

Wat is een deur zonder omlijsting?

Wanneer u zich de binnendeuren zonder omlijsting aanschaft, krijgt u eigenlijk een deursysteem geleverd, bestaande uit 2 pakketten. Een eerste pakket bevat de voorgefreesde staanders, die heel makkelijk aan de binnenzijde van het deurgat worden bevestigd, en het bijhorende deurbeslag.

Het tweede pakket bevat het eigenlijke kopstukken, inclusief alle benodigdheden voor een vlotte bevestiging.
Bij dit type binnendeur wordt geen houtwerk rond het deurgat geplaatst en zitten alle eventuele scharnierwerk in de zijkant van de deur ingewerkt, waardoor u een mooi egaal muuroppervlak bekomt, met een zeer stijlvolle uitstraling.

Bovendien vindt u deze lijstloze deuren in tal van varianten, gaande van de standaard draaideur, tot de dubbele deur en zelfs de ingewerkte schuifdeur. Ook qua materiaal heeft u heel wat keuze, gezien deze binnendeuren zowel in hout als glas beschikbaar zijn. Ook brandwerende systemen vormen geen enkel probleem.

De deuren zonder omlijsting zijn in verschillende types verkrijgbaar. Het juiste type voor uw interieur wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de draairichting van de deur, de dikte en afwerking van de muren (gipsplaat of pleister), de grootte van de gewenste deur en natuurlijk het gewenste materiaal.

Onze merken deuren zonder omlijsting