Kasten op maat

KASTEN OP MAAT

Kasten vindt u in alle maten en kleuren in elke winkel. Toch is het opvallend hoe weinig van deze kasten uiteindelijk alles bieden wat u zoekt. De stijl zit niet helemaal goed, ze zijn niet diep genoeg of de indeling van de kast is helemaal niet wat u nodig hebt om uw spullen praktisch te kunnen wegbergen. Voer hierbij de standaard draairichtingen van de kastdeuren en u weet dat de juiste kasten vinden een flinke zoektocht met zich mee kan brengen.

Kasten op maat

Het ideale alternatief voor deze zoektocht ligt nochtans voor de hand, namelijk de kasten op maat. Voor welke ruimte u ook op zoek bent naar de juiste en meest optimale bergruimte, Gebroeders Janssen zorgt graag voor de perfecte maatkasten om al uw vragen te helpen beantwoorden.

Samen met u wordt gezocht naar de maatwerk kasten die niet alleen uw opbergnoden zullen ledigen, maar ook een optimaal ruimtelijk gebruik voorzien. Eens het concept is uitgewerkt, hoeft u enkel nog het materiaal van uw keuze te bepalen en wordt bekeken welke accessoires uw droomkasten op maat zullen vervolledigen. Indien u dit wenst bekijken wij, samen met u, hoe schreeuwlelijkerds, zoals stopcontacten, elektriciteitskasten en dergelijke, in de maatkasten kunnen worden ingewerkt.

Het eindresultaat is een interieur, dat niet alleen praktisch, maar ook esthetisch volledig aan uw verwachtingen voldoet.