Projecten 2

PROJECTEN

 

Project 's Hertogenmolens Aarschot

Hotel 's Hertogenmolens met een prachtige Lofra Oldline verouderde parketvloer. Het Belgische hotelwezen telt tal van pareltjes, het ene al bekender dan het ander. Een hotel dat zonder de minste schroom in dit rijtje mag plaatsnemen, is hotel 's Hertogenmolens in Aarschot. Overnachten in een stijlvol hotel, voorzien van alle comfort en ingericht in een historische watermolen, minder dan speciaal kan dit niet worden genoemd. De bijhorende brasserie met terras dat zweeft over de Demer, maakt het unieke karakter helemaal compleet.

Lees hier meer over project 's Hertogenmolens Aarschot.

 

Di Legno Concept House

In het voorjaar van 2013 lieten we u reeds weten, niet zonder trots, dat Gebroeders Janssen was uitverkoren om één van de enige Di Legno Concept Houses in Europa te realiseren. Vandaag vervult het ons zo mogelijk met nog meer trots om u te kunnen melden dat deze lofzang aan de wereld van het hout intussen werd voltooid en open staat om u op een ontdekkingstocht langsheen de meest prachtige houten creaties te voeren.

Lees hier meer over het Di Legno Concept House.

 

Project nv De Scheepvaart

Hoewel nv De Scheepvaart velen onbekend in de oren klinkt, speelt dit overheidsbedrijf een zeer belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Deze naamloze vennootschap van publiek recht werd in 2004 namelijk opgericht om een gezond, dagelijks beheer van de Vlaamse waterwegen voor haar rekening te nemen. Daarnaast doet zij dit ook voor alle watergebonden gronden. In praktijk staat nv De Scheepvaart in voor een duurzaam, dynamisch en commercieel beheer van niet minder dan 316 km kanalen, 47 km Maas, 45 sluizen en 172 bruggen.

Lees hier meer over project nv De Scheepvaart.

 

Makelaarskantoor Savemak Lommel

Voor de inrichting van de splinternieuwe kantoren was het jonge, Lommelse makelaarskantoor Savemak op zoek naar een stijlvolle, warme uitstraling. Voor de vloeren was de keuze voor een LOFRA klasse-parket voor de hand liggend, maar een evenknie vinden voor de wanden was minder evident. Of toch niet? Tot hun grote verrassing vonden zij bij Gebroeders Janssen, dé specialist in hout en grootste verdeler in de Benelux van het stijlvolle merk Di Legno, het ultieme antwoord op hun vraag: Cubetto Murale!

Lees hier meer over Cubetto Murale van Di Legno.

 

 

Dilbeekse Academie voor Muziek, Woord & Dans

Hout heeft zijn plaats in elk interieur. Niet enkel in woningen of handelszaken. Ook in plaatsen die door gemeenschappen worden gecreëerd om aan inwoners de kans te bieden hun creatieve talenten te ontwikkelen en ontplooien, brengt deze mooie, natuurlijke materie een meerwaarde. Wanneer de gemeente Dilbeek beroep doet op de expertise van Gebroeders Janssen om hun nieuwe Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord & Dans te bekleden en isoleren, wordt deze uitdaging zonder de minste twijfel aangegaan.

Lees hier meer over " boen parket"  bij de Academie voor Muziek, Woord & Dans.

 

Lamelparketvloer: project Cegeka Hasselt

Als het op ICT dienstverlening aankomt, is Cegeka ongetwijfeld één van de bekendste namen op de Belgische markt. Het bedrijf kende sinds de management buy-out in 1992 immers een continue groei, vooral dankzij een reputatie van kwalitatieve IT-partner. Vandaag de dag telt Cegeka niet minder dan 1650 medewerkers, een feit dat enkel wordt overtroffen door het indrukwekkende palmares van deze software- en dienstenleverancier.

Lees hier meer over de lamelparketvloer bij Cegeka.

 

Project Partoens-van Haute te Tongeren

De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor. De rode draad: stijlvolle, hedendaagse frisheid die samenkomt met historische klasse. Gebroeders Janssen nam niet alleen het plaatsen maar ook het uitbreken van vloeren en trappen voor zijn rekening. Bij deze renovatie hielden zowel architect Rudolf Kraus van Mirablau uit Bilzen als het team van Gebroeders Janssen het monumentale karakter van het pand nauw in het oog.

Lees hier meer over de renovatie van het monumentaal advocatenkantoor.

 

Universiteit Hasselt

Wanneer men het heeft over universiteitsgebouwen, wordt vaak gedacht aan oude gebouwen met linoleum vloerbekleding. Voor de nieuwe Faculteit Rechten en het Rectoraat wou de Universiteit Hasselt dit beeld ten allen koste vermijden.
De vraag van de klant: Voorzie de aula's en de cafetaria van de nieuwe stadscampus van een onderhoudsvriendelijk, solide parket zonder iets af te doen aan de natuurlijke, warme uitstraling van het hout.

Lees hier meer over onderhoudsvriendelijk & stevig lamel op kant parket.

 

 

Hotel van Eijck Maaseik

In hartje Maaseik staat het Hotel Van Eyck, een luxe charmehotel met een 30-tal kamers. Geen gewone hotelkamers hier, maar wel alles van sjieke hotelkamers tot luxe suites, voorzien van Whirlpool of Sauna.
De keuze voor deze opdracht viel op het 3-laags Manchester lamelparket van Z-Parket, met een Eiken toplaag van 4mm dik en subtiele microvelling.

Lees hier meer over het project bij Hotel van Eijck in Maaseik.

 

 

Hotel de Spaenjerd

Een charmehotel en een parketvloer, het zijn 2 zaken die hand-in-hand samengaan. Dat was ook de mening van de zaakvoerders van het charmante Limburgse Hotel De Spaenjerd, gelegen in Kinrooi, aan de oevers van de Maas.
De opdracht was dan ook niet mis te verstaan. De vloeren van het stijlvolle Maashotel aankleden met een parketvloer, passend bij de sfeer en charme van het 16 kamers tellende etablissement.

Lees hier meer over het project bij Hotel de Spaenjerd.

 

Bibliotheek Genk

Op 1 september 2008 werd in Genk de nieuwe stadsbibliotheek afgewerkt, een prachtig staaltje van moderne architectuur met een strak, modern interieur. Om dit interieur tot zijn recht te laten komen werd de Gebroeders Janssen gevraagd om een stijlvol houten parket te plaatsen.
De vraag was heel duidelijk: Een oppervlakte van 4.500 m2, met vloerverwarming, voorzien van een parketvloer die paste in de setting van een moderne stadsbibliotheek en het interieur een warme uitstraling gaf.

Lees hier meer over het project bij de Bibliotheek in Genk.

 

 

Stadion PSV Eindhoven

Toen het PSV Eindhoven Stadion op zoek was naar een warme, stijlvolle vloer om de Skybox nog meer klasse te geven, boden wij natuurlijk graag onze expertise aan om deze wens te vervullen.
De vraag was duidelijk: een klassevolle houten vloer van 70 m2, die zwevend op vloerverwarming moest worden geplaatst.

Lees hier meer over het project bij het PSV stadion in Eindhoven.

 

Chambres b'Hotes

Om hun project te laten slagen en het interieur van het vrachtschip om te toveren in een stijlvol verblijf, met een sterke focus op luxe, comfort en culinaire verwennerij, werd beroep gedaan op architect Vittorio Simoni. Het was deze laatste die aan het ondernemende koppel aanraadde de vloer van het woongedeelte te bekleden met di Legno verouderde parketvloeren, een verouderde eiken vloer die perfect aansluit bij de luxueuze uitstraling waar Jan en Hilde zo van houden.

Lees hier meer over het project van chambres b'Hotes.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662