Schuifdeuren

SCHUIFDEUREN

Sedert jaren zijn schuifdeuren in het interieur weer sterk aan het toenemen in populariteit. Dit mag weinig verbazen, wanneer je de mogelijkheden ziet om deze deuren prachtig te integreren in gelijk welk interieur.

Schuifdeuren in of voor de wand, design schuifdeuren, voor elk concept bestaat de perfecte oplossing, als u een installateur vindt die het juiste schuifdeur systeem aanbiedt.

 

Bij Gebroeders Janssen maken we ons sterk, dat we voor elk type schuifdeur het juiste schuifdeursysteem in ons gamma hebben. Ook glazen schuifdeuren binnen plaatsen, is iets wat wat perfect mogelijk is.

Soorten schuifdeuren

Schuifdeuren in de wand

Deze schuifdeuren zijn enorm populair, onder andere in de luxe woningbouw, maar ook voor zorginstellingen en ziekenhuizen, omwille van hun ruimtebesparende karakter en de esthetische meerwaarde die ze bieden. Of u nu bouwt of verbouwt, voor elk type muur bestaat een schuifdeurkozijn, dat bovendien ook snel en makkelijk door één persoon kan worden geplaatst.

Schuifdeuren voor de wand

Hoewel de ruimtebesparing toch iets lager ligt, dan bij de schuifdeur in de wand, is deze toch nog aanzienlijk ten opzichte van de traditionele draaideur. U hoeft immers geen rekening te houden met het openzwaaien van de deur en kan uw ruimtes hierdoor veel optimaler gaan inrichten.

Voor welk schuifdeursysteem u ook kiest, deze hoeft de keuze van schuifdeur niet te beperken. Houten schuifdeuren en glazen schuifdeuren, beide kunnen perfect met elk systeem worden gecombineerd, volledig volgens uw eigen smaak. Natuurlijk stellen wij onze expertise graag tot uw dienst, om, samen met u, de perfecte oplossing te vinden voor uw interieur en budget. Heeft u reeds een schuifdeur in ons gamma gezien, die uw interesse heeft gewekt? Dan volstaat het om ons via het prijsindicatieformulier de maten en de schuifdeur van uw keuze te bezorgen. U ontvangt dan een gedetailleerde raming van de kostprijs.

Aansluiting op je interieur

Klassieke schuifdeur? Of juist een moderne schuifdeur? Een schuifdeur is niet alleen zeer praktisch, maar heeft ook een esthetische waarde. Je kunt werken met een strakke glazen deur, bijvoorbeeld voor een optimale lichtinval of een strakke uitstraling. Of juist een rustieke, houten deur voor een landelijke toets. Wat je stijl ook is, je bent met een schuifdeur verzekerd van een afscheiding tussen twee ruimtes die je desgewenst wel of niet gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de aansluiting tussen een werkruimte en woonkamer, of inloopkast en slaapkamer.

Onze merken schuifdeuren