Deuren

HOUTEN BINNENDEUREN

Modern, klassiek en alles daartussenin.

Binnendeuren nemen een groot deel van het muuroppervlak van je woning in. Daarom vereisen ze de nodige aandacht. Er is immers heel wat mogelijk qua uitstraling, ontwerp en werking van je binnendeuren. Je bent bijvoorbeeld helemaal niet veroordeeld tot scharnieren die zich in het zicht bevinden. Tot traditionele houten binnendeuren. Of tot opvallende omlijstingen. Ontdek hieronder meer over het enorm brede arsenaal aan binnendeuren dat er op de markt is.

Moderne binnendeuren. Klassieke binnendeuren. Landelijke binnendeuren. Ze hebben allemaal gemeen dat ze stuk voor stuk uit hout vervaardigd kunnen zijn. Hout is veelzijdig en het gamma houten binnendeuren daarom ook. Van eik tot Afrormosia: je hebt de keuze uit massief houten of vlakke binnendeuren. Vlakke binnendeuren zijn iedereen welbekend. Denk aan platen van fineer, laminaat of multiplex hardboard die tegen een kader van (meestal) naaldhout bevestigd zijn met een lak- of plamuurafwerking. Massief houten binnendeuren bestaan uit een raamwerk waartussen massief houten platen zijn bevestigd. Wie zich hierin verdiept, ontdekt al snel dat de keuze voor de houtsoort zo goed als onbeperkt is.

Binnendeuren

Schuifdeuren

Deuren zonder omlijsting

WAAROM KIEST U VOOR GEBROEDERS JANSSEN?

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP! +32 (0)89 701 662