Over ons

WIE ZIJN WIJ

Het leggen van parket is een ambacht, die u liefst in de handen laat van mensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van houten vloeren en parketvloeren. Door de jaren heen bouwden de Gebroeders Janssen, met betrekking tot houtwerk, een reputatie op die moeilijk te evenaren valt.

Alles begon heel bescheiden, met de oprichting van een eenmanszaak door Pol Janssen in 1974. De intrede van de zonen, Lode en Frank Janssen, betekende het behoud en de uitbouw van een zaak met waarden als kwaliteit, afwerking en service als belangrijkste aandachtspunten. Een gevestigde waarde op het gebied van en een brede keuze in parket, een ver doorgedreven expertise inzake binnendeuren en trappen (al dan niet op maat), dat zijn de punten waar de Gebroeders Janssen voor staan. Gewoonweg verkopen, dat kan iedereen. Het opvolgen en realiseren van de houtdromen die u voor uw woning in gedachten heeft, dat is de motivatie die ons drijft.

Of het nu gaat om parket, deuren, trappen, maatkasten, lambrisering, terrasvloeren of beton-trapbekleding, de specialisten van de Gebroeders Janssen staan u graag bij met raad en daad. Wenst u een gespecialiseerde plaatsing of heeft u zin om uw woondroom zelf te realiseren, elke klant is bij ons evenwaardig. Ieder project krijgt bij ons de juiste professionele begeleiding, waardoor zowel u als wij trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Onze kwaliteitsnormen hebben er, door de jaren heen, voor gezorgd dat de Gebroeders Janssen intussen meer dan 100 hoogstaande merken in ons parketaanbod hebben mogen opnemen. Voor de gerenommeerde di Legno verouderde parketvloeren zijn we zelfs de grootste verdeler binnen de Benelux.
Of het nu gaat om advies, opmeting, plaatsing of afwerking, de Gebroeders Janssen zorgen ervoor dat zowel u, als uw bezoekers, genieten van de houtelementen in uw woning. Geen onderscheid tussen parket, deuren, trappen (zowel standaard trappen, als trappen op maat) of ander houten maatwerk. Gelijk welke soort hout, met of zonder plaatsing door onze specialisten. Wij staan u graag bij met onze expertise.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan een van onze toonzalen of in ons
Di Legno Concept House.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662