Parket

PARKET

Wanneer mensen op zoek gaan naar een vloerbekleding voor hun woning, wordt traditioneel parket vaak overwogen. De rustieke, warme uitstraling van het hout brengt immers een stijlvol aspect bij aan de kamers. Een klassieker in deze groep van vloerbedekking is het traditioneel massief parket, maar wat behelst dit precies? Traditionele houten vloeren bieden meer keuze dan men in eerste instantie zou vermoeden.

Alles begint met de keuze van het hout dat best geschikt is, voor de ruimte waarin de massieve plankenvloer zal worden geplaatst. Eik, afromosia, afzelia, jatoba, kambala, merbau, teak, wengé, de keuze is uitgebreid en zal vooral worden ingegeven door de kleur, die moet passen bij de kamer in kwestie, de gekozen inrichtingsstijl en de persoonlijke voorkeur.

WAAROM KIEST U VOOR GEBROEDERS JANSSEN?

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

WAT IS DE JUISTE PARKETVLOER VOOR U?

Parketvloeren zijn er in alle soorten en maten. Maar wat is nu de mooiste parketvloer voor uw woning?
Dat ligt uiteraard aan uw persoonlijke smaak, maar ook lichtinval, kunstmatige verlichting, kleuren van uw meubels en wanden zijn allemaal van invloed op hoe uw vloer tot uiting komt. De beste keuze voor uw nieuwe vloer maakt u daarom in uw eigen huis.

Wij komen vrijblijvend bij u langs met voorbeeldstalen en deskundig advies. We meten uw vloer gratis in, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien. Interesse?

ASSORTIMENT

Gebroeders Janssen biedt een uitgebreid assortiment houten parketvloeren van A-merken tegen scherpe. Alle parketvloeren uit ons assortiment zijn opgebouwd uit een duoplank van 13 mm dik. De multiplex die verlijmd is met een hardhouten toplaag is van een degelijke berkenhoutsoort (9 mm. dik). Een erg goede kwaliteit hout dat zich onderscheidt t.o.v. mindere houtsoorten. De 4 mm. hardhouten toplaag is een eiken- of teaksoort.

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP! +32 (0)89 701 662