Lalegno Meerlagen Parket

LALEGNO MEERLAGEN PARKET

een buitengewoon product

In de wereld van het lamelparket is Lalegno intussen een gevestigde naam, met een ijzersterke reputatie waar het samengesteld of meerlaags parket betreft. Al meer dan 30 jaar perfectioneert het merk zowel zijn 2 als 3-laags parket, hierbij het respect voor de natuur én de houtbewerker in acht nemend. Het resultaat van deze ervaring is een parketvloer die niet alleen stabiliteit biedt, maar zich bovendien ook perfect laat combineren met vloerverwarming.

De Lalegno waarden

  • De toplaag van een Lalegno parket is vervaardigd uit edelhout, zoals eikenhout, tropisch hout -Wenge, Teak, Merbau, Walnut of Doussie- of Bamboe, dat aan een strenge selectieprocedure werd onderworpen en dat voldoende dikte meekrijgt om grondig geschuurd en opnieuw afgewerkt te worden bij een eventuele parketrenovatie.
  • Omdat men bij Lalegno weet dat elke mooie parketvloer eigenlijk een geschenk is van de natuur, doet men ook alles met respect voor deze weldoener. Daarom wordt voor elke verstevigingslaag snelgroeiend hout gebruikt.
  • Elke vloer moet stabiliteit hebben en bieden. Dit wordt perfect nageleefd, dankzij de meerlagenstructuur van het Lalegno samengesteld parket.
  • Dat geen twee smaken gelijk zijn, weet men bij Lalegno zeer goed. Daarom bestaat de collectie uit een uitgebreid assortiment houtsoorten, maten en afwerkingsmogelijkheden.

Lalegno en vloerverwarming, de ideale match.
Dankzij de kwaliteit en de samenstelling van het Lalegno meerlagenparket, is dit parket ideaal om te gebruiken met vloerverwarming. De meerlagige structuur beperkt namelijk de werking van het hout.

Lalegno overzettreden

Naast uw vloer, is ook uw trap heel belangrijk voor de stijlvolle uitstraling van uw woning. Daarom ontwikkelde Lalegno ook een overzettrap in eiken meerlagenparket. Rechte treden en treden in de draai van de trap kunnen perfect met deze Lalegno overzettreden worden bekleed. De massieve toplaag van de treden, zorgen voor een verhoogde bestandheid tegen slijtage. Natuurlijk kan u de treden laten afwerken in het kleur van uw parketvloer, zodat vloer en trap perfect in harmonie zijn.

Lees ook Lamelparket vloeren vs. Duoplank parket.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662