Dressing

DRESSING

iets meer dan een gewone klerenkast

Een op maat ontworpen dressing

Reeds jaren is er één ruimte die men bij bijna elk (ver)bouwproject probeert in te passen, namelijk de dressing of inloopkast. Makkelijk te begrijpen, wanneer u bedenkt dat dressingkasten niet alleen overzicht en gebruiksvriendelijkheid bieden, maar ook toelaten om de beschikbare ruimte, hoe klein ook, optimaal te benutten. Inderdaad, u leest het goed, hoe klein ook. Zelfs in kleinere ruimtes kan men, met het juiste maatwerk, perfect een fraaie en praktische dressing op maat maken. Wat het concept, materiaal, de uiteindelijke opbouw en het beschikbare budget betreft, wordt vanzelfsprekend samen met u naar de beste oplossing gezocht.

Nog enkele praktische aspecten:

  • De ideale dressing bevindt zich tussen de slaap- en de badkamer in, waardoor zij vanuit beide ruimtes makkelijk toegankelijk is.
  • Hou ook altijd rekening met de minimum afmetingen van kasten waarin kledij moet worden opgeborgen. Voor hangkasten zijn een diepte van 60cm en een ophangruimte van 125cm een absolute must. Voor legplanken heb je dan weer een diepte van 45cm nodig. Comfortabel aankleden vraagt een vrije ruimte van ongeveer 125cm.