Maatwerk

MAATWERK

Het spreekt voor zich dat u bij Gebroeders Janssen perfect terecht kan voor al uw noden inzake maatwerk. Kasten op maat, dressingkasten, schuifdeuren op maat, scheidingswanden, draaideuren en modules, alles wordt in samenwerking met onze partner Neves voor u ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd en dit met de grootste aandacht voor kwaliteit.

Onze mogelijkheden:

  • Kasten op maat: Standaardafmetingen zijn handig, maar soms helemaal niet van toepassing. In dat geval is het best handig om maatkasten te voorzien. Gebroeders Janssen voorziet voor u graag maatwerk kasten van de beste kwaliteit.
  • Dressings: Hoe handig en stijlvol dressingkasten ook zijn, geen twee woningen hebben dezelfde ruimte ervoor beschikbaar. Daarom kan u bij Gebroeders Janssen terecht voor de ideale dressings, op maat van uw woning.
  • Scheidingswanden: In tegenstelling tot de schuifdeur, behoeft een scheidingswand geen rail in het vloeroppervlak. Verder geldt voor scheidingswanden hetzelfde als voor schuifdeuren en kan het dus al snel noodzakelijk blijken, deze op maat te laten maken. Ook hier staan wij u graag bij met raad en daad.
  • Draaideuren: Een standaard deurgat met standaard draaideur is leuk, maar niet altijd datgene waarnaar u op zoek bent. Voor al uw draaideuren op maat biedt Gebroeders Janssen een oplossing waarvan u in de wolken zal zijn.
  • Modules: Ook het moduleerbare interieur is iets wat de afgelopen sterk in populariteit is gegroeid. De praktische en hervormbare oplossing is echter op zijn best wanneer deze op maat van uw specifieke woning is ontworpen. Ook hier stellen wij onze expertise graag tot uw dienst.

Dressing

Kasten op maat

Plan een afspraak

WAAROM KIEST U VOOR GEBROEDERS JANSSEN?

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Wij garanderen een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren, verzekeren 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Wij zorgen voor een gratis levering van uw vloer en bijproducten op uw thuisadres.

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP! +32 (0)89 701 662