Betonnen trap bekleden

BETONNEN TRAP BEKLEDEN

stevig & warm van uitstraling

Een betonnen trap is een zeer stevige basis voor een trap, maar die vanuit esthetisch standpunt zelden bijdraagt aan een stijlvol, warm interieur. Een betonnen trap bekleden brengt hier dan de perfecte oplossing en laat toe om de stevigheid van het beton te combineren met de warme, natuurlijke uitstraling van hout. Of het nu gaat om een nieuwe trap of een traprenovatie, een betontrap bekleding met hard laminaat of parket (half massief of zelfs massief) is de specialisatie bij Gebroeders Janssen.

Betontrap bekleding zonder beperkingen

Of uw smaak nu uitgaat naar een klassiek of een modern interieur, welke uw wensen of kleurstijl ook mogen zijn, wij bieden u zeker een mogelijkheid om het perfecte resultaat te bekomen.

Bovendien kan het bekleden van een betonnen trap met heel wat verschillende houtsoorten. Eik, Beuk, Es, Afrormosia of andere houtsoorten, het zijn slechts enkele voorbeelden. Ook uw trap voorzien van hetzelfde hout als uw parketvloer is uiteraard geen enkel probleem.

Onze specialisten komen graag ter plaatse een kijkje nemen, om vervolgens, volgens uw smaak en budget, te komen tot een trapconcept waar u trots op kan zijn en dat een perfect geheel vormt met uw parketvloer en interieur. Met of zonder tegentreden, een trap in Z-vorm of een bloktrap, al dan niet met geprofileerde trapneuzen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij verzorgen zelfs uw trapleuningen, hetzij in hout, hetzij in inox, volledig volgens uw eigen wensen.