Berry Alloc Laminaat

BERRY ALLOC

kwalitatief en milieuvriendelijk

Jarenlang is Berry Alloc, terecht, een gevestigde waarde in de wereld van de laminaatvloeren. Het merk onderscheidt zich niet alleen inzake duurzaamheid van het laminaat, dat probleemloos kan worden gebruikt in woningen, winkels, restaurants en scholen, maar zet zich ook sterk in voor het milieu. De bekroning met het PEFC label, garantie voor producten die worden gewonnen uit duurzaam onderhouden bossen, toont dit eens te meer aan. Een laminaat leggen van Berry Alloc betekent dus een vloer stijlvol bekleden met respect voor het milieu.

Berry Alloc, laminaat op maat

Berry Alloc weet dat elke klant heel specifieke wensen heeft en biedt daarom niet minder dan 11 collecties en 100 decors. Verschillende planklengtes en houtsoorten, verrassende combinaties met uiteenlopende afwerkingen, kleuren en accessoires garanderen ongebreidelde creativiteit bij het kiezen van uw laminaat.
Vochtproblemen? Hierop biedt de Riviera HydroPlus collectie het antwoord. De speciale, waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat uw laminaatvloer niet wordt aangetast door water of vochtplekken.

Laminaat leggen met gemak

Het gepatenteerde BerryLOC systeem laat toe dat laminaatvloeren zonder moeite worden geplaatst. Meer nog: lijm, hamer en slagblok zijn allemaal overbodig bij het leggen van uw BerryAlloc laminaat. Maak u echter geen zorgen, de planken zitten muurvast. U loopt dus geen enkel risico dat deze zullen gaan bewegen.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662