B:hard PARKET

B:hard PARKET

"Krachtig karakter, sterkte voordelen"

Extreme hardheid die drie keer hoger ligt dan die van eiken bijvoorbeeld. Daardoor een torenhoge krasresistentie. Indrukwekkende slipresistentie die letterlijk en figuurlijk grip op gebruik biedt. Grootse brandvertragendheid (hoogste brandveiligheid klasse) die rust en vertrouwen brengt. Kortom: een langere levensduur en hogere veiligheid. Deze krachtige eigenschappen zijn het resultaat van maar liefst zeven jaar onderzoek.

B:hard Krachtig karakter, sterke voordelen

LoFRa Projects vindt dat u meer mag verwachten van een vloer. Extreme hardheid die drie keer hoger ligt dan die van eiken bijvoorbeeld. Daardoor een torenhoge krasresistentie. Indrukwekkende slipresistentie die letterlijk en figuurlijk grip op gebruik biedt. Grootse brandvertragendheid (hoogste brandveiligheid klasse) die rust en vertrouwen brengt. Kortom: een langere levensduur en hogere veiligheid. Deze krachtige eigenschappen zijn het resultaat van maar liefst zeven jaar onderzoek die de Oostenrijkse fabrikant Stöckl Parkett deed. Dat zijn de zekerheden van B:hard.

Ecologisch verantwoord: gewoon logisch

B:hard is een houten vloer pur sang en een echt natuurproduct. Juist daarom is oog voor de omgeving belangrijk. De bomen worden lokaal gekweekt in duurzame bossen. En dankzij een laag formaldehydegehalte en een minimum gebruik van hardhout is de vloer ook ecologisch verantwoord. Bovendien is de vloer opnieuw te gebruiken en recycleerbaar. B:hard: een vloer met karakter.

Lees hier meer over de Bhard parket vloeren.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662

ONDERHOUD VAN UW PARKET

voor een optimale duurzaamheid

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel

Woca Natuurzeep Naturel

Vanaf: €9,95
Bestel