Hemwood Traditionele Parketvloeren

HEMWOOD TRADITIONELE PARKETVLOEREN

waar de klant koning is

Hemwood traditionele vloeren zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een stijlvolle plankenvloer. Parketfabrikant Kerkhofs produceert dit Hemwood parket standaard in de vorm van 20 mm planken die tot 25 cm breed kunnen zijn. Toch vormen ook 9 mm parket, Bourgogne of tapis vloeren op maat geen enkel probleem. De klant is immers koning en productie volgens diens wensen dus de meest normale zaak van de wereld bij Kerkhofs.

Bourgogne en tapis vloeren met klasse

Wanneer u kiest voor een Hemwood Bourgogne vloer, krijgt u standaard een vloer met 3 tot 4 wisselende breedtes en een dikte van 8.5 tot 9 mm geleverd krijgt.

Het vellingkantje dat aan de planken wordt geschaafd, geeft het geheel de aanblik van een plankenvloer. U heeft het niet zo voor standaard? Dan kan u er natuurlijk ook voor opteren om uw Hemwoord Bourgogne vloeren te laten leveren met planken van dezelfde breedte.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk te opteren voor een Hemwood tapis vloer. Bij dit soort traditioneel parket krijgt u namelijk sowieso alle stroken even breed geleverd. De planken zijn over het algemeen echter slechts 6 mm dik en hebben allen een breedte van 7, 9, 12 of 14 cm.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662