Houten Badkamervloeren

natuurlijke & warm van uitstraling

houten badkamervloeren

Een prachtige houten badkamervloer.

De inrichting van een badkamer is iets waarin u zich moet kunnen terugvinden. Een parketvloer in uw badkamer is een eerste, belangrijke stap om een stijlvol resultaat te bekomen. Houten vloeren zijn hier perfect mogelijk en bieden meer mogelijkheden dan meestal wordt aangenomen.

Laminaat.

Laminaat wordt vaak gebruikt in badkamers. Fabrikanten hebben hun product voor deze toepassing geperfectioneerd, door het gebruik van HDF, maar ook door een vochtwerende behandeling van het laminaat. Een waterdichte voeg langsheen de omtrek en tussen de stroken van de laminaatvloer wapenen uw vloer perfect tegen vochtproblemen.

Echte houten badkamervloeren.

Het is echter ook mogelijk om massief of half massief parket te gebruiken in de badkamer, mits de juiste voorzorgen worden getroffen:

  • Kies houtsoorten die weinig uitzetten, zoals Afzelia, Merbau, Padouk, Teak of Bamboe.
  • Verlijm de vloer met waterafstotende lijm.
  • Plaats een waterdichte voeg langs alle randen van het parket.
  • Werk de vloer af met een goede olie, hardwax olie of vernis (Indien u opteert voor olie, zal u dit ook met onderhoudsolie moeten verzorgen).
  • Voorzie een goede ventilatie in de badkamer. Dit kan met een ventilatierooster of door het openen van een raam na gebruik van de badkamer.
  • Zorg voor uitzetvoegen, zodat het hout perfect natuurlijk kan werken.

Mits u deze voorzorgen in acht neemt, kan u ook in uw badkamer genieten van dat aangename houtgevoel aan uw voeten en de sfeer die een echte parketvloer brengt.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte