Bruggen Binnendeuren

BRUGGEN BINNENDEUREN

rustiek en klassevol

Met een oog voor klassiek

Als fabrikant van massieve binnendeuren in hout, maar ook van MDF binnendeuren, produceert Bruggen klassieke deuren, die niet alleen uzelf maar ook uw gasten versteld doen staan. Of u nu heeft gekozen voor een rustiek interieur, maar zelfs voor een strakke, moderne inrichting, het aanbod van Bruggen bevat sowieso de juiste deuren om te zorgen voor de perfecte afwerking. Eén eigenschap vindt u terug doorheen het volledige gamma, namelijk het oog voor kwaliteit.

 

Binnendeuren op maat

Vindt u niet direct de deur terug, die u in gedachten heeft? Dan biedt Bruggen u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om uw perfecte binnendeur op maat te laten maken. Op basis van uw dromen en wensen, wordt dan een concept uitgewerkt, dat u gegarandeerd versteld zal doen staan. Bovendien kunnen wij, indien u dit verkiest, ook kastdeuren voorzien, die perfect passen bij het model van uw binnendeuren.

Hoewel u als particulier niet rechtstreeks uw Bruggen binnendeuren kan bestellen, biedt Gebroeders Janssen u natuurlijk de kans om ook uit dit prachtige gamma van deuren uw selectie te maken en zullen wij deze, desgewenst, graag, met onze gekende service en kwaliteit, bij u installeren.

 

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662