Dierick Binnendeuren

DIERICK BINNENDEUREN

moderne massieve binnendeuren

Binnendeuren op maat

Natuurlijk zijn er standaardafmetingen voor deurgaten, maar misschien opteert u toch liever voor een deur die net iets anders is. Welke afmetingen u ook kiest voor uw binnendeuren of keukendeuren, Dierick Deuren voorzien altijd de perfecte oplossing. Reeds meer dan 30 jaar specialiseert dit familiebedrijf zich in het creëren van de mooiste binnendeuren op maat of in serie . U kan hierbij zowel kiezen voor massieve binnendeuren, vervaardigd uit duurzame houtsoorten (zoals Franse Eik, Esdoorn, Kers, Beuk, Koto, Grenen of hout om te verven), als voor fineerdeuren of MDF-deuren.

U bent eerder op zoek naar binnendeuren in glas, schilder- of stratifiédeuren? Ook van deze types vindt u bij Dierick Deuren een uitgebreid aanbod terug. Ook waar het de keukendeuren betreft is het aanbod, zowel voor professionele keukenbouwers als voor doe-het-zelvers, uitgebreid en hebben beide keuze uit een standaard serie of een keukendeur op maat.

Vakmannen met passie

Om zeker te zijn dat u altijd de meest kwalitatieve en duurzame binnendeuren worden geleverd, waarmee uw klassevolle interieur nog meer tot zijn recht zal komen, investeert Dierick binnendeuren continu in de optimalisatie en onderhoud van de productieketting. Waar menselijke expertise niet kan worden vervangen door machines zonder kwaliteitsverlies, blijven vaklui met passie en kennis van zaken deze taken vervullen. Dit is onder andere het feit voor het creëren van uw ideale concept, maar ook voor de afwerking van de deuren.

Voor die stappen in het proces, waar machines wel beter en fijner kunnen werken, wordt voortdurend gezorgd voor het beste en modernste machinepark. Het resultaat van dit streven naar perfectie, is meest kwalitatieve en duurzame binnen- of keukendeur, die u zich als klant kan wensen.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen +32 (0)89 701 662