Traprenovatie Limburg

TRAPRENOVATIE LIMBURG

een nieuwe trap in 1 dag!

Een rustieke, ietwat verouderde woning omtoveren tot een strak, schitterend plaatje, dat is de opdracht die dit koppel uit het mooie, Limburgse Rekem zichzelf hadden gesteld. Dit bereiken vereiste natuurlijk de nodige werkzaamheden aan vloeren, muren en andere interieurelementen, maar kon onmogelijk tot een stijlvol geheel worden gemaakt zonder ook de trap onder handen te nemen.

Net zoals zovele oudere woningen, was de trap ook hier een onderdeel van de inkomhal  en dus één van de eerste zaken die opviel bij het betreden van de woning. Het laatste dat een trotse eigenaar wil, is dat die bezoekers een ouderwetse, versleten ogende trap te zien krijgen in een verduisterende, donkerbruine kleur en bedekt met de gekende vernislaag. In een voor het overige heldere, frisse interieur vormt dergelijke trap immers niets meer dan een donkere, onaantrekkelijke vlek.

Kwalitatief, budgetvriendelijk en snel

Op zoek naar een kwalitatieve, maar snelle en budgetvriendelijke oplossing werd gekozen voor een kwalitatieve traprenovatie met behulp van de unieke overzettreden van de Gebroeders Janssen. Deze bieden immers niet alleen de mogelijkheid om uw verouderde trap in slechts één enkele dag om te toveren in een pareltje dat een ware verrijking is voor de uitstraling van uw woning, ze kunnen bovendien met heel wat verschillende opties worden gerealiseerd:

  • Materiaalkeuze: Voor de renovatie in deze trap in de Rekemse woning werd geopteerd voor een PVC/Vinyl materiaal die perfect de warme uitstraling van hout imiteert. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor overzettreden uit massief of halfmassief  hout.
  • Omvang van de renovatie: Een traprenovatie door Gebroeders Janssen biedt u niet alleen de mogelijkheid om de trap an sich te vernieuwen, maar kan ook worden uitgebreid naar bordes, overloop, trapleuningen en trapwangen. Op die manier vormen alle onderdelen één prachtig ogend, stralend geheel.
  • Budget op maat: De uitgebreide materiaalkeuze laat toe om een renovatie op maat van uw budget te creëren. Door zowel massief hout, half massief hout, pvc/vinyl, samengesteld hout (ook bekend onder de naam Duoplank) en zelfs High Pressure Laminate (HPL) aan te bieden, bieden de Gebroeders Janssen een oplossing voor ieders budget, zonder echter aan kwaliteit of schoonheid te moeten inboeten.
  • Zekerheid: Omdat Gebroeders Janssen vertrouwen stelt in haar werk, wordt bij elke te renoveren trap een garantie van niet minder dan 25 jaar geboden.